96 de persoane practicante de arte marțiale și mai specific Qwan Ki Do, au pășit pe drumul cunoașterii intense de sine, în perioada 26 iunie – 01 iulie 2023, în stațiunea Venus de pe litoralul românesc. (video ziua a 5-a, aici)

Reprezentanți a 32 de cluburi sportive membre ale Federației Române de Arte Marțiale, cu vârste cuprinse între 17-63 de ani, au participat la stagiul tehnic de vară Qwan Ki Do, condus de Chan Su Ovidiu Covaci (8 Dang, Director Tehnic Qwan Ki Do, din România). Pe 29 iunie 2023, a fost organizată și o pregătire specială pentru cei prezenți (de 3,5 ore), condusă de KANCHO Florentin Marinescu. (link album foto aici)

Sursă foto – D-nul Iulian Bulgaru

Găzduit de Academy Hotel, acest stagiu a fost dedicat centurilor negre din Qwan Ki Do, însă au putut participa și sportivii cu gradul 4 Cap Albastru care urmau să susțină examen de centură neagră în cadrul Examenului Național ce s-a desfășurat pe 1 iulie 2023.

În cadrul Examenului Național – CN – Cn 4 Dang, 32 persoane au promovat, astfel:

  • 18 – centuri negre ;
  • 6 persoane  – 1 dang;
  • 1 persoană – 2 dang;
  • 4 persoane – 3 dang;
  • 3 persoane – 4 dang.

Ceremonialul de final de stagiu a adus în sufletele celor care au participat sentimente de împlinire și satisfacție în urma muncii realizate,  precum și înțelegerea unora dintre semnificațiile speciale ale acestuia – cum este de exemplu ideea unirii cu Mama Natură. (video ziua a 5-a, aici)

Felicitări tuturor și mult succes în activitatea desfășurată!

…………………

Link-uri utile:

…………………

Sursă informații – D-nul Daniel Diaconescu

Sursă fotografii și video – D-nul Iulian Bulgaru.

Mulțumim

Federația Română de Arte Marțiale (www.fram.ro)

……………………

Articol scris și editat de D-ra Ioana Lupescu (Manager Proiect Comunicare & Imagine F.R.A.M.). Tel: 0727.553.977; E-mail : office@fram.ro.