Din anul 1985, Shihan Aurel Pătru organizează anual, la sfârșitul lunii iunie, un stagiu de pregătire în Karate, ce se desfășoară de obicei în stațiunea Jupiter, de pe litoralul Mării Negre.

Anul acesta au participat peste 100 de karateka, în mare parte copii, provenind de la cluburile cu specific de Karate SKDUN, membre ale Federației Române de Arte Marțiale : Aiko București, Pawatora, Sonkeifree, CSO Voluntari, Concordia Chiajna și Dinamo. (vezi album foto aici)

Voia buna și pregătirea au fost asigurate de către urmatorii instructori și antrenori: Aurel Pătru, Marian Costache, Luminița Pătru, Adrian Moldovan, Alexandru Burtan, Răzvan Henegariu, Bogdan Radu, Mihaela Popescu și Alexandra Pătru.

Alături de copii au participat și mulți părinți, care s-au antrenat împreună cu sportivii participanți.

Antrenamentele pe plajă și în apă au fost apreciate de către toți participanții, iar serile de dans, jocurile și zilele petrecute împreuna i-au ajutat să socializeze și să lege noi prietenii.

Sursă foto – D-nul Emil Dico

Karate Do înseamna nu doar o arta marțiala, ci reprezintă și un mijloc de a apropia oamenii și de a îi ajuta să fie mai buni și mai înțelegători.

Karate Do este un mod de viață!

Felicitări tuturor și mult succes în activitatea desfășurată!

Sursă foto – D-nul Emil Dico

…………………

Link-uri utile:

…………………

Sursă informații – D-nul Aurel Pătru

Sursă fotografii -D-nul Emil Dico

Mulțumim

Federația Română de Arte Marțiale (www.fram.ro)

……………………

Articol scris de D-nul Aurel Pătru și editat de D-ra Ioana Lupescu (Manager Proiect Comunicare & Imagine F.R.A.M.). Tel: 0727.553.977; E-mail : office@fram.ro.

#KarateSKDUN #FRAM #Stagiu #Vara #AFost #Iunie2023 #Jupiter #Plaja

#ArteMartiale #Sportivi #Copii #Juniori #Tineret #Seniori #Karateka #Shihan