„Haideți să facem ca această competiție să fie una măreață, nu doar ca ea să fie încă o data, ci să o transformăm într-una excelentă și memorabilă pentru toți cei care participă!”

Acesta a fost îndemnul D-nului Florentin Marinescu, Președinte al Federației Române de Arte Marțiale, în pragul celei de-a 49-a ediții a Campionatului European de Wado Kai, România, noiembrie 2022.

Organizat de Federația Română de Arte Marțiale în parteneriat cu Federația Europeană de Wado Kai,evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă, în perioada 11-13 noiembrie 2022 și are peste 400 de sportivi înscriși, din 17 țări participante.

Mesaje de încurajare au fost deja transmise sportivilor, din partea reprezentaților oficiali:

– Federația Europeană de Wado Kai – D-nul Patrice Belrhiti (Președinte),

– Federația Română de Arte Marțiale – D-nul Florentin Marinescu (Președinte),

– Ministerul Sportului (România) – D-nul Carol Eduard Novak (Ministru).

Iată că după 12 ani, România organizează pentru a doua oară acest eveniment de asemenea anvergură. Faptul că este la a 49-a ediție ne transmite ideea că dedicarea și pasiunea pot duce la trecerea peste orice obstacole care apar în cale, după cum și D-nul Carol Eduard Novak menționează în mesajul dânsului.

Începând din 10 noiembrie delegațiile oficiale ajung la București, din țări precum: Franța, Italia, Ungaria, Belgia, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Scoția, Danemarca, Olanda, Spania, Suedia.

Printre probele la care sportivii își vor arăta maestria sunt: Kumite individual și pe echipe (feminin și masculin), Kata individual și pe echipe (feminin și masculin), fiecare dintre aceste probe fiind împărțite pe categorii de greutate, vârstă și reguli.

Comitetul de organizare a celei de-a 49-a ediții a Campionatului European de Wado Kai: D-nul Sabino Frederico Tavares (Președinte), D-nul Petre Bulmagă (Vice Președinte), D-nul Andrei Ioan Tripa (Membru), D-na Ana- Maria Gherghel (Membru), D-nul Radu Ciucă (Membru).

Așa cum și D-nul Patrice Belrhiti (Președinte al Federației Europene de Wado Kai) a precizat în mesajul său, transmitem mulțumiri speciale pentru ideea organizării acestei ediții la București – și pentru găzduire – D-nului Sabino Frederico Tavares, și FIE CA CEL MAI BUN SĂ CÂȘTIGE!

Din punct de vedere financiar, evenimentul beneficiază de finanțare din partea Ministerului Sportului (România).

Post scriptum

RO – Varianta în engleza a textului o regăsiți, în curând, în următoarea postare de pe pagina noastră. Vă mulțumim!

EN – The English version of this text, you will receive it soon. Please read the following post on our page. Thank you!

Mulțumim celor care au oferit sursele de informare pentru acest articol.


Articol scris și editat de:

 Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine – Federația Română de Arte Marțiale)
Tel: 0727.553.977 ; E-mail: office@fram.ro