În perioada 30 septembrie – 02 octombrie 2022 în Karlovy Vary, Cehia, Federația Română de Arte Marțiale a participat cu lotul national de SKDUN la a 29-a ediție a Campionatului Mondial de Karate SKDUN  cât și la a 14-a ediție a Cupei Mondiale de Karate SKDUN. Au evoluat peste 900 de sportivi din 28 de țări ( 4 continente).

Lotul României a obținut la finalul competițiilor locul 1 în clasamentul general atât la Campionatul Mondial SKDUN, cât și la Cupa Mondială SKDUN. Delegația a fost condusă de Shihan Aurel Pătru, 7 Dan Karate.

Campionatul Mondial de Karate SKDUN este  o competiție destinată sportivilor de top, centuri maro și negre.

Cupa Mondială de Karate SKDUN la care au participat centuri colorate albe, galbene, portocalii, verzi și albastre, este o competiție care reprezintă pentru sportivii mai începători un prilej de a obține experiență d.p.d.v. internațional și de a-i promova spre Campionatul Mondial.

Este dificil să remarcăm un sportiv anume , pentru că marea majoritate au avut evoluții foarte bune. S-au evidențiat următorii:

  • Seniori: Todiras Radu, Manea Darius, Radu Bogdan, Giurgea Robert, Lamdes Isabela, Lipianu Bogdan, Cioarec Marius, Zafiris Flavius, Micu Veronica
  • Tineret: Dumitru Bianca, Parschiv Irina, Ionescu Radu, Balaban Serena
  •  Juniori: Frățilă David, Marcu Aurora, Gusti Alexandru, Ghindoanu Alvin, Crăcea Luca
  •  Cadeți: Zafiris Medeea, Radu David, Cicu Robert, Stanciu Karina, Sasu Bianca, Lamdes Beatrice
  • Minicadeti: Dumitru Elena, Sasu Sorana, Hanceriuc Denis
  • Copii: Stefana Daria

Din delegația României au făcut parte sportivi de la cluburi afiliate F.R.A.M.: Dinamo București, Concordia Chiajna, Akira, Aiko Bucuresti, Conpet Petrolul, Tsunamy Brăila, Hidary, Dojo Casa Panciu, Aiko-Shin, Unirea Focșani, CSM Focșani, CS Dan Botezatu Bacău, CSM Alexandria, Hizashi Bucuresti, Sakura Sinaia, Caraiamanul Busteni, CSO Voluntari, Voința Snagov, SCM Bacău, Știința Bacău, Aiko Câmpina, Pawatora, Sonkeifree și ASC Karate Brad.

Dorim tuturor succes in activitate!

PS pentru mai multe fotografii și video-uri de la aceste manifestari urmăriți canalele noastre de facebook și instagram: #federatiaromanadeartemartiale

Link util cu fotografii, de pe contul nostru de Facebook :

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=FRArteMartiale&set=a.527102876089051

#FederatiaRomanaDeArteMartiale #Romania #ArteMartiale #SKDUN

#CampionatMondial #CupaMondiala #Castigatori #Sportivi

Mulțumim celor care au oferit sursele de informare pentru acest articol.

Articol scris de D-nul Aurel Pătru

Articol scris de D-nul Aurel Pătru și de D-na Ioana Lupescu și editat de:

 Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine, Federația Română de Arte Marțiale)
Tel: 0727.553.977 ; E-mail: office@fram.ro

……………………………