Sportivi din 32 de cluburi și asociații sportive afiliate la Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.) – Departamentul Karate SKDUN, au concurat sâmbătă – 18 noiembrie 2023, în cadrul Campionatului Național de Karate SKDUN – probe echipe, organizat la sala ”Gabriela Szabo” din Voluntari (jud. Ilfov).

De la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă – copii, minicadeți, cadeți, juniori, tineret și seniori – cei aproximativ 550 de sportivi s-au întrecut în primul rând pe sine, din dorinta de a câștiga.

Dispute strânse și incitante realizate atât la probele de kata echipe cât și la cele de kumite echipe, au fost ingredientele care au facut din acest campionat un adevarat spectacol pentru cei peste 1000 de spectatori care au asistat la competiție, în mare parte aceștia fiind: părinți, frați, surori, bunici și prieteni ai sportivilor participanți.

Acest eveniment ce deja este o competiție de tradiție a Karate-ului SKDUN, a avut succes și datorită existenței unui arbitraj bun – coordonat de Dna. Mihaela Popescu, cât și pentru că a primit sprijinul antrenorilor si instructorilor participanți.  

Campionatul Național de Karate SKDUN – probe echipe ed. 2023, și tot ceea ce a presupus organizarea lui, a fost posibil a fi realizat datorită implicării totale a următoarelor persoane : Dnul. Adrian Moldovan, Dnul. Sorin Cîrciu și Dnul. Bogdan Brata.

Prezent la acest eveniment în calitate oficială, pe lângă Dnul Aurel Pătru (Vicepreședinte al F.R.A.M.), Dnul Sorin Cîrciu (membru în Biroul Federal al F.R.A.M.) – a fost și Dnul Petre Bulmagă (Secretar General al Federației Române de Arte Marțiale)

La final de Campionat Național ne înclinăm cu respect în fața celui care conduce acest departament de Karate SKDUN și care a coordonat cu succes toată organizarea acestei competiții!

Oss Shihan Aurel Pătru

În spiritul fairplay-ului Federația Română de Arte Marțiale – FRAM felicită toți sportivii, antrenorii și arbitrii care au participat la acest Campionat Național. OSS!
Mulțumiri din partea F.R.A.M. și susținătorilor participanților la acest campionat, care prin prezența plină de entuziasm au adus energie pozitivă tuturor.

Link util – album foto pe pagina noastră de facebook

……………………

…….
📸🙏 🗣️Surse fotografii și informații – Dnul. Aurel Pătru

🙏 Agenția Națională pentru Sport

………………

………..

Ne puteți urmări și pe website www.fram.ro , conturile noastre de FB, Instagram și YouTube #FederatiaRomanaDeArteMartiale
……….

Federația Română de Arte Marțiale din 1990

www.fram.ro

………..
Articol scris și editat de D-ra Ioana Lupescu (Manager Proiect Comunicare & Imagine, Federația Română de Arte Marțiale) – 0727.553.977, office@fram.ro.