Federația Română de Arte Marțiale a organizat pe 12 noiembrie 2022 la Deva, a IV-a ediție a Campionatului Național de Brazilian Jiu Jitsu (Seniori și Master, cu GI & No GI) .

Sala Sporturilor din Deva a găzduit în noiembrie 2022, competiții sportive de BJJ la care au participat aproape 100 de sportivi specializați în acest stil, din toată țara. Categoriile de vârstă, cele de greutate precum și categoriile de centuri au fost cele care au departajat în primul rând sportivii înscriși. Vezi detalii AICI.

Una dintre surprizele plăcute ale acestui eveniment a fost confirmarea că seriozitatea, dedicarea și abilitățile dobândite ca urmare a practicării sportului de performanță, chiar dacă acestea provin din alt sport (dans sportiv), pot ajuta la câștigarea de medalii în artele marțiale de către cel / cea care le deține. Vezi detalii în video-ul menționat mai jos în acest articol (minutul 16,30).

Comisia de organizare a celei de-a IV-a ediții a Campionatului National Brazilian Jiu Jitsu (Seniori și Master, cu GI & No GI) , noiembrie 2022, a fost formată din: D-nul Daniel Dajbog, D-nul Florin Cernat și D-nul Robert Mund, acesta din urmă participând în calitate și de gazdă.

Mulțumiri si Ministerul Sportului pentru sprijinul acordat.

Puteți accesa AICI un video care redă într-un mod elocvent momente din Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu Noiembrie 2022, organizat de Federația Română de Arte Marțiale. Mulțumim D-nului Robert Mund pentru sursă. Durată video – 18,53 minute. Detalii:

• 0,00-1,34 – momente din competiție- CN BJJ Deva 2022

• 1,34 – 5,34 – interviu cu D-nul Robert Mund

• 5,34-11,29 – momente din competiție- CN BJJ Deva 2022

• 11,30 – 13,30 – interviu cu sportiv participant, și momente din competiție

• 13,30-16,30 – momente din competiție – CN BJJ Deva 2022

• 16,30 – 18,53 – interviu cu sportivă participantă, și momente din competiție

Rezultatele sportivilor români, la Campionatul National de Brazilian Jiu Jitsu Noiembrie 2022 de la Deva, pot fi accesate AICI.

Sursă fotografie: Daniel Dajbog
Sursă fotografie: Daniel Dajbog

 Felicitări fiecărui sportiv român participant indiferent de locul obținut, fiecărui antrenor, fiecărui membru de echipă care a susținut aceste performanțe.

În spiritul fair-play-ului Federația Română de Arte Marțiale urează :

Felicitări tuturor participanților! OSS!

Vă mulțumim tuturor pentru dăruirea către Artele Marțiale cât și pentru promovarea valorilor acestora. 
Federația Română de Arte Marțiale vă dorește tuturor succes în întreaga activitate!

….

Mulțumim celor care au oferit sursele de informare pentru acest articol.

Articol scris și editat de: Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine, Federația Română de Arte Marțiale); Tel: 0727.553.977, E-mail: office@fram.ro