Ne-am bucurat să fim împreună la această Adunare Generala Ordinară 2023 a Federației Române de Arte Marțiale, desfășurată cu succes pe 25 martie 2023, în București la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” – Hotel Sport. 

133 de cluburi sportive membre F. R. A. M. au ales să își trimită reprezentanții la această Adunare Generală, realizându-se o prezență de 87% din totalul cluburilor membre F. R. A. M. Acest gen de succes nu se mai realizase de mulți ani.

Coeficientul de prezență este o performanță remarcată și de reprezentantul Ministerului Sportului prezent la această Adunare – Domnul Cristian Sandu.

În încheierea Adunării Generale Ordinare 2023 a F. R. A. M., Președintele acesteia – Domnul Florentin Marinescu, 10 DAN – a rostit câteva cuvinte de mulțumire către toți cei prezenți pentru efortul depus de a veni la această întâlnire, către:

  • componenții secretariatului F. R. A. M. condus de Domnul Petrică Bulmagă pentru munca depusă de-a lungul anului,
  • directorii de departamente și cei care îi sprijină,
  • cluburile sportive membre F.R.A.M.,
  • antrenorii și instructorii de Arte Marțiale – membrii F. R. A. M. care promovează eticheta și valorile artelor marțiale,
  • părinții copiilor care aleg să îi conducă pe acest drum al artelor marțiale.

Mulțumim tuturor pentru prezența și activitatea desfășurată și vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți! 


Federația Română de Arte Marțiale. 
  #VaMultumim #AdunareGenerala2023 #FederatiaRomanaDeArteMartiale   

Sursa fotografii – D-ra Ioana Lupescu, D-nul Petrică Bulmagă, D-nul Andrei Tripa.

Articol scris și editat de: Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine, Federația Română de Arte Marțiale) ; Tel: 0727.553.977, E-mail: office@fram.ro