După desfășurarea cu succes a cursurilor grupelor organizate în 2022 și 2023, F.R.A.M. deschide în 2024, din nou, porțile unor noi oportunități de formare profesională – specializare, ca și ‚Instructor Sportiv’ (cod COR 342202).

În week-end-ul 26-28 ianuarie 2024 , cei 17 participanți la cursurile de formare profesională ai primei grupe din 2024 realizate la București, reprezentanți ai disciplinelor din F.R.A.M. precum Qwan Ki Do, Ashihara Karate, Karate SKDUN, Ju-Jitsu / BJJ, au fost entuziasmați de informațiile primite atât din punct de vedere teoretic cât și practic.

Aceste cursuri pentru specializarea de ‚Instructor Sportiv’ (cod COR 342202), organizate de F.R.A.M, sunt autorizate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației. (detalii pe www.fram.ro)

Le dorim succes la examenul de absolvire (certificare) ce va fi realizat după parcurgerea celor 80 de ore prevăzute de lege, și care va avea loc în Februarie 2024.

Prezenți în acest week-end, în calitate oficială, pe lângă D-na Luminița Pătru (lector) și D-ra Ioana Lupescu (Manager Proiect) au fost și Shihan Florentin Marinescu, 10 DAN (Președinte al F.R.A.M.) și D-nul Petre Bulmagă (Secretar General al F.R.A.M.)

Lectorii grupei 1 din 2024 : D-na Luminița Pătru, D-nul Doru Galan, D-nul Ionuț Ștefănescu, D-nul Gheorghe Cojocaru.

Felicitări tuturor pentru atitudinea extraordinară și succes în activitate!

#FederatiaRomanadeArteMartiale #CursFormare #Instructor #Sport #Sportiv #ArteMartiale

Surse foto din prima parte de articol- Ioana Lupescu

……………..

Mai jos actualizare articol pe 15 feb. 2024

În primul week-end de cursuri pentru grupa 1 din 2024 de la București, cei 17 participanți la cursurile de formare profesională- instructor Sportiv- Specializare, reprezentanți ai disciplinelor din F.R.A.M. precum Qwan Ki Do, Ashihara Karate, Karate SKDUN, Ju-Jitsu / BJJ, au luat cunoștință cu informațiile transmise de către Dna Luminița Pătru (lector F.R.A.M., specialist Karate SKDUN) din primul modul în care sunt prezentate competențe precum menținerea igienei personale și a formei fizice generale, aplicarea NSSM, baza ocupației – instructor sportiv (teorie și practică).

În al doilea week-end D-nul Doru Galan (lector F.R.A.M., specialist Ju-Jitsu) le-a fost alături cu informații (teorie și practică) din modulele 2 și 3 în care se regăsesc competențe precum gestionarea informațiilor, pregătirea activității de instruire.

În al treilea week-end – 9-11 februarie 2024 – D-nul Ionuț Ștefănescu (lector F.R.A.M., specialist Karate IKU), le-a prezentat informații despre modulul 4 și anume evaluarea nivelului de performanță a sportivilor participanți la procesul de instruire (teorie și practică), începând să prezinte și ultimul modul, al 5-lea – pregătirea specifică ramurii de sport.

Entuziasmul și valoarea ridicată a informațiilor prezentate și a pregătirii d.p.d.v. sportiv a celor prezenți a creat o atmosferă specială.

Le dorim succes în al 4-lea și ultimul week-end de pregătire, în care Dnul Gheorghe Cojocaru (lector F.R.A.M., specialist Ju-Jitsu) le va fi alături.

Surse fotografii din această parte de articol- Ileana Anghel, Puia Carmina, Oana Gligor.

……………..

actualizare 20 feb. 2024

Cel de-al patrulea week-end de cursuri le-a adus multe experiențe și informații noi, cursanților grupei 1 din 2024. Dnul Gheorghe Cojocaru, pe lângă subiectele din modulul 5 legat de pregătirea specifică artelor marțiale, a abordat și subiecte interesante legate de refacerea de după efort și modalitățile prin care aceasta se aplică.

Lectorii grupei 1 din 2024 : D-na Luminița Pătru, D-nul Doru Galan, D-nul Ionuț Ștefănescu, D-nul Gheorghe Cojocaru.

Felicitări tuturor pentru atitudinea extraordinară și succes în activitate!

#FederatiaRomanadeArteMartiale #CursFormare #Instructor #Sport #Sportiv #ArteMartiale

Surse fotografii din această parte de articol- Ileana Anghel, Oana Gligor, Ciprian Onofreiciuc.

……………..

…………..

Actualizare 21 feb. 2024

Felicitări celor 17 participanți la cursurile grupei 1 din 2024 – București, care au absolvit cu succes examenul din 19.02.2024, la cursurile de formare profesională – Instructor Sportiv, specializare (cod COR 342202) organizat de Federația Română de Arte Marțiale.

Mulțumim și lectorilor care le-au fost alături pe parcursul celor 80 de ore (4 săptămâni) : D-na Luminița Pătru, D-nul Doru Galan, D-nul Ionuț Ștefănescu, D-nul Gheorghe Cojocaru.

Mulțumim și comisiei de evaluare a acestui examen și managerului de proiect- Ioana Lupescu.

Mulțumiri speciale: Shihan Florentin Marinescu, 10 DAN (Președinte F.R.A.M.), Dnului Petre Bulmagă (Secretar General).

În ordine alfabetică, numele celor 17 absolvenți din 19 feb. 2024:

ANDONE Ileana – Daniela, BUTNARU Ionuț – Adrian,  CĂLIN Petru – Corneliu, CREANGĂ-VOINEAG Gabriel, DARIE Vlad – George, DIACONESCU Alexandra – Elena, DINCĂ Mihai, DOBRIN George, GLIGOR Oana – Didina, GRĂDINARU Marius, ONOFREICIUC Ciprian, PĂTRUȚ Geudet – Sorin, PUIA Carmina – Rodica, SIMION Daniel – Marian, STÎNGACIU-DUMITRESCU  Raluca – Nicoleta, VARTIC Camelia, VĂTAFU Mihai – Ionuț

……………..

Surse fotografii din această parte de articol- Oana Gligor și Ioana Lupescu.

Întregul articol și pe www.fram.ro

…………….

Federația Română de Arte Marțiale din 1990

www.fram.ro

……………..

………………

Articol scris și editat de – Ioana Lupescu (0727.553.977, office@fram.ro)

– Manager Proiect Comunicare & Imagine F.R.A.M.