Federația Română de Arte Marțiale a participat în calitate de partener, la „Săptămâna Europeană a Sportului”, ce a avut loc în perioada 23 – 30 septembrie 2022.

La evenimentul desfășurat pe 23 septembrie la Sala Polivalentă Bucuresti – cu ocazia deschiderii proiectului „Săptămâna Europeană a Sportului”, cât și pe 24 septembrie 2022 – în “Satul Sportiv” organizat în Parcul I.O.R., demonstrațiile sportivilor legitimați ai F.R.A.M. au încântat privirile celor prezenți și ne-au inspirat să facem mișcare. Copii si adulti, unii dintre ei campioni mondiali și naționali, au făcut demonstrații de virtuozitate și au antrenat participanții.

Stilurile prezente în cadrul Federației Române de Arte Marțiale precum si la demonstrații : Ashihara Karate, Ju-Jitsu, Brazilian Ju-Jitsu, Qwan Ki Do, SKDUN, Karate IKU, Wado Kai.

Reprezentanți oficiali ai Federației au fost Dl. Președinte Florentin Marinescu, precum și Secretarul General – Dl. Petre Bulmagă.

Pe această cale, le mulțumim tuturor sportivilor și antrenorilor pentru reprezentarea frumoasă și le dorim succes mai departe, în activitate.

Câteva link-uri utile cu fotografii & video, de pe canalul nostru de Facebook:

PS pentru mai multe fotografii și video-uri de la aceste manifestări urmăriți canalele noastre de facebook și instagram: #federatiaromanadeartemartiale

#BeActive #Parteneri #EuropeanWeekOfSport #EWoS #FiiActiv #ArteMartiale

#FRAM #MinisterulSportului #Partener #FederatiaRomanaDeArteMartiale

#AshiharaKarate #JuJitsu #BrazilianJuJitsu #QwanKiDo #SKDUN #KarateIKU #WadoKai

#Bucuresti #Timisoara #Cluj #TarguMures #Braila #Galati #Brasov #Sibiu #Constanta #Arad #Oradea #Ploiesti #Pitesti

Mulțumim celor care au oferit sursele de informare pentru acest articol.

Articol scris și editat de:

 Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine, Federația Română de Arte Marțiale)
Tel: 0727.553.977 ; E-mail: office@fram.ro