Peste 130 de sportivi,membrii legitimați ai Federației Române de Arte Marțiale, o parte dintre ei având titluri de Campioni Naționali, Europeni sau Mondiali la categoria lor de vârstă, au susținut ateliere demonstrative sub îndrumarea unor maeștrii emeriți ai sportului, antrenori de specialitate, la evenimentul ‚Ziua Copiilor Sportivi’ organizat pe 1 iunie 2023 de Ministerul Sportului, la Complexul Sportiv Național ‚Arcul de Triumf’.

Spiritul Budo, valorile și practicile samurailor, eticheta și cunostințele moștenite din China, Vietnam, Brazilia, disciplina și perseverența, alături de jocurile specifice vârstei și ocaziei speciale de 1 iunie, au adus către zona destinată sportivilor #FRAM, mulți copii însoțiti de părinți sau chiar de alți antrenori prezenți.
Seria demonstrațiilor de arte marțiale, din partea Federației Române de Arte Marțiale, a fost realizată de practicanți având vârste cuprinse între 4 și 58 de ani, din:

* Ju Jitsu (foto – aici, video 1 – aici, video 2 – aici),

* Karate SKDUN (foto – aici, video-aici),

* Qwan Ki Do (foto- aici) ,

* Ju-Jitsu/ Brazilian Jiu Jitsu (foto -aici).

Reprezentant oficial al F.R.A.M. la acest eveniment, a fost Domnul Frederico Teresa Da Luz Tavares.

Vă invităm în oricare dintre sălile de arte marțiale ale cluburilor sportive membre ale F.RA.M. Detalii despre activitatea Federația Română de Arte Marțiale – F.R.A.M. – pe www.fram.ro, conturile de Facebook și Instagram.

Mulțumim :

* Ministerul Sportului pentru invitația primită de a participa la acest eveniment,

* tuturor membrilor F.R.A.M. care au participat cât și celor care i-au însoțit,

* celor care au interacționat cu reprezentanții noștri,

* tuturor celor care s-au implicat pentru a ne furniza instantaneele surprinse cu aparatele foto & video profesionale sau telefoanele personale.

……………………

Mulțumim celor care au oferit sursele de informare pentru acest articol.

Articol scris și editat de: Ioana Lupescu (Manager Proiect – Comunicare și Imagine, Federația Română de Arte Marțiale) ; Tel: 0727.553.977, E-mail: office@fram.ro